Volg onze Facebook feed

Nieuwe directeur !

Het schoolbestuur van VBS De Duizendpoot heeft Annemie Everaerts aangesteld als nieuwe directeur.  Juf Annemie start op maandag 8 oktober 2018 in onze school.  Annemie (44) is sinds 2012 in Via Tienen actief, eerst als leerkracht en vervolgens als leerlingbegeleider en zorgcoördinator.  Zij brengt veel pedagogische en zorgervaring mee en als schoolbestuur kijken we uit om met juf Annemie samen te werken.

Met haar ervaring zijn we ervan overtuigd dat juf Annemie met leerkrachten en medewerkers onze werking verder kwaliteitsvol zal uitbouwen.  Annemie werd als directeur geselecteerd door een jury onder leiding van Roel Aerts, coördinerend directeur van onze scholengemeenschap.

Juf Annemie beschouwt deze job als een belangrijke stap in haar loopbaan: “Mijn passie en enthousiasme voor het onderwijs vormen de basis voor mijn keuze als directeur van de school. Verantwoordelijkheid nemen en de toekomst van de school vorm geven, dat inspireert me en drijft me.”

 “De school versterkt zich met Annemie om blijvend aandacht voor zorg en het kind te combineren met kwaliteitsvol onderwijs.  Als lokale dialoogschool zijn er tal van uitdagingen aan welke Annemie met de leerkrachten vorm zal geven.”, aldus Karin Genoe, voorzitter van het schoolbestuur.

Om een vlotte overgang te garanderen zal Annemie van nabij opgevolgd en gecoacht worden door de coördinerend directeur van onze scholengemeenschap Roel Aerts.

We kijken er naar uit om met een frisse wind, samen met Annemie, een mooi en opbouwend verhaal te starten.

Juf Annemie is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 77 75 20.